ТРЕНЬОРИ

Треньор - момчета 9-10 годишни Мариана Кушева

Националност
bulБългария
Текущ Отбор
БК Локомотив Горна Оряховица
Мариана Кушева завършва НСА „Васил Левски“ през 2004 година. Започва своята дейност в клуба през 2013 година. Година по-късно става член на управителния съвет. Настоящ председател и треньор на момчета 9-10 год.

Треньор- мини баскетбол 7- 8 годишни Лидия Костадинова

Националност
bulБългария
Текущ Отбор
БК Локомотив Горна Оряховица мини 7-8 год.

Лидия Костадинова е дългогодишен учител по ФВС в ОУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Има висше образование придобито в НСА“Васил Левски“. Бивша  състезателка е в БК „Локомотив“-Горна Оряховица, отбор жени през 8о-те години.

Започва работа като треньор в клуба ни през 2016 година.

Тренира с голямо сърце и нестихващ ентусиазъм , най-малките състезатели в клуба (7- 8г.). Запознава децата с основните технически елементи и правила на баскетбола.


Треньор - момчета 12 годишни Ваня Маринова

Националност
bulБългария
Текущ Отбор
БК Локомотив Горна Оряховица момчета 12 год.

Ваня Маринова е една от основателките на настоящият клуб. Изминава не лек път при изграждането на подобна организация, но с упоритост и воля съумява заедно с УС да постави основите на спортния клуб и да сформира група, която година по-късно започва да се състезава в ДП към БФБ . Треньор е от 2009 година.


Треньор кадети Цвятко Тръвнев

Националност
bulБългария
Текущ Отбор
БК Локомотив Горна Оряховица

Цвятко Тръвнев започва своята треньорска дейност през 2014 година, което веднага дава резултат в постиженията на отборите. Успява да изведе на предни позиции отбор юноши 2014-2015, а в по-късен етап- отбор момчета 14 годишни, с общи усилия и упорита работа достигат квалификация за държавни финали. Работи с две групи-14 годишни и кадети. Съосновател и състезател е в мъжкият отбор към аматьорска баскетболна лига.


Треньор- мъже Димитър Петков

Националност
bulБългария
Текущ Отбор
БК Локомотив Горна Оряховица

Играещ треньор на отбор мъже, заема  активна позиция в клуба от няколко години. Отдаден на баскетболната игра, успява да мотивира всеки един от съотборниците си.